Aankondiging werkzaamheden rotonde N224 – 17 april – 5 juni

Beste bezoeker,

Graag willen we u informeren over werkzaamheden aan de N224 en de rotonde op de N224 die binnenkort plaats zullen vinden.

Mocht u vanuit Ede naar het natuurcentrum Veluwe willen reizen houdt dan rekening met extra reistijd. Of rij om via de A12 afslag Oosterbeek en rij dan richting Ede.

Vanaf maandag 17 april tot en met medio juni vinden er werkzaamheden plaats aan de N224. Hierbij wordt de rotonde in zijn geheel vervangen en komt er nieuwe asfalt en bestrating. Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren, worden de volgende maatregelen genomen:

  • Van 17 april tot en met medio juni is de N224 voor doorgaand verkeer te berijden op één rijbaan met een om-en-omsysteem. De aansluiting met de Nieuwe Kazernelaan komt daarbij te vervallen.
  • In de volgende weekend is de rotonde volledig afgesloten voor gemotoriseerd verkeer:
    • Van donderdagavond 1 juni 19:00 tot maandagochtend 5 juni 06:00

Fietsers kunnen tijdens deze werkzaamheden wel langs de N224, maar worden voor de rotonde omgeleid met een korte omleidingsroute.

Na afronding van de werkzaamheden wordt de rotonde weer volledig opengesteld, en sluit deze op de zuidkant aan op de Generaal Hackettlaan.

Op foto 1 ziet u de situatie rondom de rotonde tijdens de werkzaamheden, op foto 2 ziet u hoe de rotonde eruit komt te zien ná de werkzaamheden.

Bovenstaand foto 1. Onderstaand foto 2.